a-beauty

Cambridge Ohjelma = THE 1:1 DIET

Cambridge-ateriat + valmennus = nopea laihtuminen ja pysyvät tulokset

Cambridgen taso-ohjelman ja valmentajan ansiosta pääset tavoitteeseesi, on se sitten kymmenien kilojen painon pudotus tai maltillisempi kevennys. Taso-ohjelma on joustava, aikaan ja tilanteeseen sovellettava kokonaisuus. Ohjelman voi aloittaa miltä tasolta vain ja jokaisella tasolla voi viipyä niin pitkään kuin tarvetta on. Kaikilla tasoilla osa päivän aterioista korvataan Cambridge täysravinnolla.  

 
Tuotteet sisältävät tasapainoisessa suhteessa kaiken sen, mitä elimistösi tarvitsee, samalla kuin niiden energia sisältö on puristettu minimiin. Tuotteet tuovat kylläisyyden tunteen ja tarvittavat ravintoaineet. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti pirtelöistä, keitoista, pastasta, puuroista ja patukoista. 
 
Laihdutuksessa ravinnon lisäksi tuella ja tsemppauksella, välillä myös eteenpäin potkimisella on olellinen merkitys. Tässä Cambridge-ohjelma eroaa monesta muusta. Ohjelmaan kuuluu aina myös valmennus. Valmentajan kanssa suunnitellaan yhdessä projekti, sen tavoitteet ja miten niihin päästään. Valmentaja tsekkaa tilannettasi, opastaa, vastaa kysymyksiin ja tsemppaa. Et ole yksin, prosessin jälkeen tuen myös painonhallinnassa.
Tervetuloa toimivaan laihdutus ohjelmaan!

Cambridgella on kaikkein vanhimmat ja testatuimmat markkinoilla olevat VLCD-tuotteet. Voit luottaa laatuun!

Hinnasto

  • Ensimmäinen valmennuskäynti 45€
  • 15min 20€
  • 30 min 33€

Peruuttamattomista hoitoajoista peritään varatun hoidon hinta, peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Kaikista hoidoista saatavilla  LAHJAKORTIT. Kysy myös sarjahoito-hintoja.
.

Lähetä Meille Viesti!

Vastaamme sinulle sähköpostitse.